PARANORMAL SPIRITUALIS

PARANORMAL SPIRIRUALIS

Tentang kami

Misi dan visi kami adalah menjalin silaturahmi dan membantu anda dalam bidang pengobatan alternatif medis dan non medis serta  pengisian keilmuan. insya Alloh kami siap membantu anda dalam  masalah karir, usaha, asmara, cinta, jabatan, pengobatan, pengisian keilmuan dll. kami dibantu oleh dua orang spiritualis asal garut jawa barat,  bernama mang didin dan kang ujang, mang didin khusus spesialis pengobatan non medis  dan pengisian keilmuan, sedangkan kang ujang khusus spesialis pengobatan, dan pengisian keilmuan seperti asma asr.

biografi  :

Mang didin

beliau adalah seorang spiritualis yang lahir di garut jawa barat, umurnya masih muda namun pengalaman dalam berpraktek sudah ia jalani dari tahun 97-an sampai sekarang.  gurunya berasal dari garut dan guru utamanya berasal dari banten. mang didin insya Alloh bisa membantu anda dalam  pengobatan, pengisian kekuatan pukulan, kekuatan badan, ilmu Terawangan, asihan, agar diterima kerja di perusahaan, penglarisan, dll.

alamatnya :

garut.  jawa barat (rumahnya sudah pindah)

Kang Ujang Agus

Beliau lahir di garut jawa barat . bidang yang beliau tekuni di bidang pengobatan dan kang ujang insya Allloh bisa membantu anda dalam bidang karir, usaha, menetralisir energi negatif dirumah atau dibadan, dll.

alamat : garut . jawa barat

mang musa

lahir di garut. jawa barat. insya alloh beliau bersedia membantu anda dalam hal menetralisir energi negatip di suatu tempat, rumah atau dibadan, gangguan jin atau kiriman dari orang yang iri dengki. dll.

Alamatnya :

sukaregang . garut.

Dan ada lagi yang lain sesuai dengan ahlinya masing-masing. diantaranya :mang uu, agus,ayub, dll.

Alamat di kota garut. jawa barat.

untuk menghubungi mang didin dan kang ujang silahkan hubungi nomor ini : 085294131936 atau 085871363635. (pengantar)

BUKU RAHASIA SUKSES ORANG KAYA

BUKU RAHASIA SUKSES ORANG KAYA

Buku ini berisi tentang Rahasia di balik kesuksesan para pelaku bisnis dan pengusaha kaya dari berbagai belahan dunia. juga memuat tentang trik jitu menarik calon pembeli, pelanggan atau investor dan disertai dengan Amalan wirid-wirid agar dapat membayar hutang dengan tirakat jalbul rizqi untuk kekayaan.

Bagi yang berminat dengan buku ini silahkan hubungi nomor ini : 0852  9413  1936 ( m. sanusi )

Wali Band

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paranormal mang Didin

Paranormal mang Didin

Sehubungan dengan banyaknya yg ingin ijazah dan pengisian keilmuan. saya dibantu oleh tiga sepuh dari garut yang sudah berpengalaman dalam berpraktek.  yg ahli dalam bidang tersebut namanya mang Didin, kang saefudin dan kang ujang agus. silahkan anda datang saja kesini ke alamat prakteknya. insya Alloh kami siap bersedia membantu anda yang sedang kesulitan dalam masalah karir , asmara , usaha , hutang, pesugihan islami (lewat riyadhah), Tkw , jabatan dan pengobatan non medis . Beliau juga membuka praktek pengisian ilmu kesaktian, anti pukul,, mahabbah, pengasihan, terawangan  dll. juga tersedia benda-benda bertuah seperti buli2, bulu perindu, cincin batu ali hasil tarikan. dll.

silahkan hubungi kami. ini no.hpnya: 0852 9413 1936 atau 085871363635

Alamat :

.garut. jabar ( rumah mang didin sudah pindah)

garut . jabar.

Mantra kulhu

KULHU GENI
Bismillahirrohmaanirrohim
Kul Hualla Hu Ahad, Kun Fayakun, MaasyaAllahu Qodiiran Abadan Abadaa.

KULHU DERGA AGUNG
Bismillahirrohmaanirrohim
Kulhu dergah balik, Satru mara Satru Mati, Jalma mara Jalma mati,
Setan mara setan mati, bula mara bula mati, antu mara antu mati, iblis mara iblis mati,
maling mara maling mati,seja ala mati saking pitulungane Allah Laailaahaillallah Muhammadurrasulullah Shallallahuilaihiwassalam

KULHU SEPUH KULHU BALIK
Bismillahirrohmaanirrohimm
Kulhu balik, bolak balik tansah kulawak walik, panujumu luput balik kena kang nuju belaka,
balekna,balekna, balika marang sira, Laailaahaillalah Muhammadarrasulullah Shallallahuilaihiwassalam

KULHU SUNSANG
Bismillahirrohmaanirrohim,
Kulhu sungsang, sang rajah iman kekudungku, Malaikat Jibril tetekenku, tinuntung kanjeng nabi Muhammad, Laailaahaillallah Muhammadarrasullullah Shallalahu ilaihi wassalam, agung.

KUMPULAN MANTRA-MANTRA JAWA

sunan-kalijaga

Kumpulan Mantra-Mantra jawa

Berikut ini adalah kumpulan Mantra Jawa,yang saya dapatkan dari para sesepuh dan dari kitab-kitab kuno. Rapal Mantranya masih asli dari sang pengijasah (pemberi ilmu). Belum saya kaji seluruhnya, baru beberapa saja. Salah satunya telah saya posting diblog ini. Bisa saja terjadi perbedaan rapal mantra dengan versi mantra dari kitab lain atau pengijasah lain. Saya tulis apa adanya masih dalam format bahasa Jawa, sesuai dengan yang pernah saya terima. Tujuan saya tulis disini cuma untuk mendokumentasikan mantra-mantra kuno ini, syukur-syukur bisa dikaji bersama, akhirnya bisa dipetik manfaatnya.

Berikut Mantra-Mantranya :

1. Mantra yen arep tarakbrata

Yen arep tarabrata (tirakat), kudu adus wuwung disik, mantrane:

Niyatingsun adus, angedusi badan kayun, manggih toya rabani, dus lali, dus mani, badan adus den dusi padha badan, roh adus den dusi pada roh, suksma adus den dusi padha suksma, dat teles suksma ngalam, dat urip tan kena kawoworan, urip sajroning karsa, ingsun adus banyu saking kodratolah, byur njaba, suci njeroning badan rabani, alahu sakarsa, alahu alaihi wasalam.

Sawuse maca mantra, banjur adus wuwung kang resik.

2. Mantra supaya betah tarakbrata

Ingsun nutup rahsa, sang sir rahsa payungana ingsun, rahsa mangan cahya, cahya mangan rahsa, langgeng ing ciptaku, tetep mantep tan kena owah.

Mantra diwaca saben bakda magrib kaping 40, yen lagi tarakbrata.

3. Mantra supaya betah pasa

Bismillahirrohmanirrohim. Allahuma sakati’I maut, badanku gumulung cahyoku jumeneng,  ya ingsun ratuning cahyo,  ngadeg ing damar murub, urube murub ing sajroning ati, terus ing paningal, laa  illaa illallaahu,  muhammadurrasullulah.

Mantra diapalke yen duwe niat arep nglakoni sesirih/ pasa.

4. Mantra niat melek

Bismillahirrohmanirrohim. Niatingsun melek tutuga tekan sedina sesuk, manjing teguh rahayu kang santoso kagunganne Allah.

5. Mantra supaya betah melek

Manik coyo, bahyo coyo, coyo bahyo, sarine Allah ya Allah kulo nyuwun betah melek. Laa ilaa illallaahu, muhammadurrasuulullah.

6. Mantra keslametan

Shallallaahu alaihi wa sallam. Shifatullah, qulhu sungsang, tekenku poro malaekat, Nabiku Nabi Muhammad, luputo kang diarah, kenoho kang ngarang. Allahu akbar.

Lakune mutih 2 dina 2 bengi. Mantra yen diwaca kanggo nemu slamet lan ora dijahili wong liya.

7. Mantra ngambah papan angker

Kun kanikun ingsun kun, kowe kama salah, aja angganggu gawe, aku ratuning kun.

Lakune mutih 3 dina 3 bengi, wiwite dina Slasa Kliwon. Mantra diwaca sapisan aja ambegan.

8. Mantra ngedohake ula

Seh merling, Seh dumeling, dohna ingon-ingonira, sapembalangan dohe karo aku, aja wuruk sudi gawe marang awakku, golek sandhang pangan dhewe-dhewe, aku anak putune Nabi Solaiman.

Lakune mutih 3 dina 3 bengi, wiwite dina Kamis Wage. Mantra diwaca yen  lumaku ana ngalas, utawa ing papan kang sakira ana ulane.

9. Mantra Pangirupan

Allahu cahya mulya, sira sun kongkon, sira irupen cahyaning wong agung kang disuwitani, amora lan cahyaku. Laa ilaa illallah, muhammadurrosullullah, sir-sir-sir-sir-sir.

Lakune mutih 3 dina 3 bengi wiwite dina Rabu Pon. Kasiyate mantra iki kanggo nundukake kekuatan suksma negatip wong liya. Utawa mantra diwaca yen weruh wong nyalawadi arep ngalani. Yen ditujuke mungsuhe, “wong agung kang disuwitani” diganti “mungsuh lagi sengit”.

10. Mantra Kesakten Gaib

Bismillahirrohmanirrohim. Ono jopo sewu, jopo siji datan tumomo. Sing mandi japaku dhewe. Laa ilaa illallah, muhammadurrosullulah.

Lakune pasa Ngasrep 2 dina 2 bengi lan patigeni sedina sewengi. Wiwite pasa dina Slasa. Mantra diwaca ping 7 saben ba’da salat fardlu. Yen arep dicoba diwaca ping 7 utawa yen arep mangkat perang diwaca ping pisan.

Mantra Pagering Awak
Allahumma kulhuwallah, lungguhku imbar, payungku imbar, wong sajagad kabeh kang sumedya ala marang aku, nyawane kari sadhepa, sa’asta, sakilan. Wong kang sengit marang aku, cupeten angen-angene, sandhang pangane lan sabarang niate kabeh, pet cupet karsaning Allah. Lakune mutih 7 dina 7 bengi, wiwite dina Kemis Wage. Mantra diwaca yen ana rerusuh utawa yen perang.

Mantra Siluman¥
Salallahu ngalaihi wasalam, alahuma kulhu Allah, lungguhku imbar, payungku imbar, mimang mimong si Wisakarma tengahing angin, apipit maya-maya ora katon apa apa, kang hima kakalangan petheng dhedhet alimengan si imbar ngemuli aku, wong sabuwana bloloken ora weruh aku. Lakune pasa 21 dina, kanane mangan (buka) mung sapisan sabenjam 12 bengi, yen pasane wis rampung banjur ngebleng 7 dina 7 bengi, wiwite dina Rebo Pon. Mantra diwaca yen ana bebaya utawa yen perang. Yen ketrima bisa ngilang ora diweruhi wong.

Ajian Petake Jeyengrama
Ingsun amatak ajiku, Jayabarut ingsun jumeneng datullah, umadeg tengahing jagad, sakabehing mungsuh sakubeng ing cakrawala kang padha durhaka, krungu petak gelap sakethi, padha bedhah kupinge, pecah endhase. Lakune pasa 40 dina mangan mung sapisan sabenjam 12 bengi, sawise pasa tutug 40 dina, banjur ngebleng 7 dina 7 bengi, wiwite dina Rebo Pon. Aji diwaca yen campuh perang sarta ngarepake campuh.

Mantra Sugih Banda
Ing wayah bedhug awan, ana ing latar ngadeg madhep mangidul, madep mangetan, mantra, Sentanaku juru gedong Retna Dumilah arane, kang rumeksa gedhongku ing jagad wetan, bukaken gedhongku kang isi inten berlean lan sarupaning manik-manik, ingsun arep nganggo. Ing wayah bedug awan, ana ing latar ngadeg madhep mangidul, mantra, Sentanaku juru gedhong bambang Bunarbuwana arane kang rumeksa gedhong ing jagad kidul, bukaken gedhongku kang isi busana wastra sapanunggalane ingsun arep nganggo. Ing wayah sore mbarengi Suruping srengenge ana ing latar ngadeg madhep mangulon, mantra, Sentanaku juru gedhong Nurkencana remeng arane, kang rumeksa gedhongku ing jagad kulon, bukaken gedhongku kang isi kencana mulya lan kang sarwa picis sapepake ingsun arep nganggo.
Ing wayah bedhug bengi ana ing latar ngadeg madhep mangalor, mantra, Sentanaku juru gedhong Srikolem arane, kang rumeksa gedongku ing jagad br, bukaken gedhongku kang isi sawarnaning pangan kang bangsa pan, palagumantung, palaka pendhem, palakasimpar, bangsaning iber-iberan, kewan belehan lan sarupane iwak loh ingsun arep bujana, ayo, ayo, ayo enggal enggal padha tumandhanga, saben Kliwon pada teka babarengan nggawa sakabehing kabutuhaningsun. Banjur temenga mandhuwur karo muni: bapa akasa, nuli tumungkul mangisor, muni: ibu pertiwi, nyuwun bantu. Lakune pasa 40 dina, kenane mangan mung sapisan saben jam 12 bengi, wiwite dina Kemis Wage. Sabanjure saben bengi tumindak mangkono iku, dadi turune sawise jam 12 bengi, puwasane mung cukup 40 dina bae.

Mantra Pameling
Allahu zat, allahu sifat, allahu asma, Allahu afgal, Allahu sidik, roh kudus, roh ilapi, roh sira rohingsun rohingsun dhewe Si…… (sebutna jenenge) tekaa enggal katemu aku. Lakune oran mangan uyah 40 dnai, wiwite dina rebo Pon. Mantra diwaca mbarengi pleteking srengenge, ngadhepake prenahe omahe wong kang diundang supaya teka.

Mantra panolak tenung Tujuh Layar
Allahumma kulhu buntet, kulhu balik, durgateluh, jim setan peri prayangan pada mara padha mati, jalma marang jalma mati, mati karsaning Allah.
Lakune mutih 7dina 7 bengi lan pati geni sadina sawengi, wiwite dina Setu Kliwon. Mantra diwaca mbarengi surup srengenge, diwaca ing banyu diwadhahi pinggan, banyu kadamu ping 3, banjur kaombekake marang wong kang kena tenung utawa tujulayar.

Mantra Senggara Macan
Ana kedawang miber ing tawang alat-alat, macan sewu ing mripatku, macan putih ing dhadhaku, gelap ngampar suwaraku, durga mendhak kala mendhak, teka kedhep teka wedi, teka asih mungsuhku, kodheng madhep manut sakarepku karsaning Allah. Lakune mutih 3 dina 3 bengi lan patigeni sadina sawengi, wiwite dina Jumuah Pahing. Mantra diwaca yen wis adhep-adhepan lan mungsuh.

Mantra Panglereman
Yen ana ing dalan begal durjana. Suksma nuksma, nyawa sirna, roh njendhel, rep sirep si jabang bayi katrem ing dlamakanku. Mantra kawaca sapisan karo mandeng mripate wong kang arep mbegal. Lakune pasa 21 dina mangane saben jam 12 bengi lan patigeni sadina sawengi, wiwite dina Rebo Pon.

Mantra Kateguhan
Kaki kala ingsun njaluk kiambi watu, watu sakilan sageblog kandele, rasukan ing badanku, sakehing braja dawa tuna, cendhak, cupet tiba ing ngarepku, saka karsaning Allah. Lakune nglowong 3 dina 3 bengi, wiwite dina Rebo Pon. Mantra diwaca yen ana babaya pakewuh utawa yen maju perang.

Mantra Padhang Atine
Ati-ati katengi aku njaluk padhanging ati, ora ana padhanga ati, damar kurung cumanthel pulunging ati, byar padhang wus oleh padhang ati saking karsaning Allah.

. Nukat Gaib
“Bismillahir rahmanir rahim. Ingsun wis tanpa paningkahe rasa jati, kaanane Pangeran.”